Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus confiscarea sumei de aproape 1 milion de euro de la Cristian Borcea, în dosarul retrocedării de terenuri şi plaje, în care fostul finanţator al clubului Dinamo a fost condamnat la 5 ani închisoare cu executare. Alături de Borcea apare condamnat și actorul Dragoș Săvulescu. El a primit 5 ani și șase luni de închisoare, Surse din Inspectoratul General de Poliție au declarat pentru G4media că polițiștii suspectează că ar fi plecat în Monte Carlo.

Dragoş Săvulescu este un fost finanţator al clubului Dinamo ce se ocupa în ultimul timp de actorie în Statele Unite ale Americii. Potrivit IMDB a jucat în filme precut  IV A Way Out (Short)-2018, Limani-2017, High Strung-2016, Criminal-2016, Palatul Pionierilor-2015 sau Love by Design-2014. El a fost iubitul fotomodelului Mădălina Ghenea

În filmul de acțiune „Criminal”, turnat la Hollywood, a jucat alături de Kevin Costner. Dar pe lângă Kevin mai sunt și alte nume mari în film ca: Gary Oldman, Tommy Lee Jones și Ryan Reynolds!, se mândrea actorul autodidact, cu starurile alături de care a jucat.

Te-ar putea interesa și: