Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident Timiș. Moarte înfiorătoare pentru doi tineri. Au ars de vii pe bancheta din spate a unui Audi
Accident Timiș. Moarte înfiorătoare pentru doi tineri. Au ars de vii pe bancheta din spate a unui Audi

Accident Timiș. Moarte înfiorătoare pentru doi tineri. Au ars de vii pe bancheta din spate a unui Audi

Două persoane au fost găsite carbonizate pe bancheta din spate a unui autoturism care a luat foc, duminică noaptea, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în comuna Fibiş din judeţul Timiş.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost localizat și reținut de poliție două ore mai târziu. La fel și fața din dreapta șoferului, o minoră în vârstă de 17 ani, care a fost găsită la domiciliu. Tânărul de 19 ani aflat la volan le-a povestit anchetatorilor că a pierdut controlul asupra mașinii după ce ar fi primit o palmă peste cap de la unul din pasagerii aflați pe bancheta din spate, scrie tion.ro.

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua care leagă Timişoara de oraşul Lipova din Arad, în dreptul localităţii Fibiş. Un autoturism marca Audi, în care se afla șoferul, o tânără pe scaunul din dreapta și alți doi tineri pe bancheta din spate circula spre Timișoara. Într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp, de unde a ricoșat în poarta unei case. Autoturismul s-a oprit într-un pom și a luat foc. Șoferul și pasagera din dreapta au reușit să iasă din autoturism, dar, pasagerii de pe bancheta din spate, un tânăr de 20 de ani și o fată de aproximativ 16-17 ani, au rămas captivi și au murit carbonizați.

La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de poliție, pompieri și trei ambulanțe. Ulterior, la fața locului s-a deplasat chiar șeful Poliției Rutiere Timiș, Petre Rumega, care conduce investigația.