Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident sau sinucidere? Modul bizar în care un bărbat din Olt a murit
Accident sau sinucidere? Modul bizar în care un bărbat din Olt a murit

Accident sau sinucidere? Modul bizar în care un bărbat din Olt a murit

Poliția anchetează un caz bizar în care un bărbat din județul Olt s-ar fi împușcat accidental cu arma de vânătoare, chiar în casa sa.

Polițiștii au ajuns imediat la locuința unui bărbat din Olt după ce au fost sesizați că acesta s-ar fi împușcat din greșeală cu arma sa de vânătoare.

În vârstă de 76 de ani, bărbatul din Olt a murit vineri seară în propria locuință după ce s-ar fi împușcat accidental cu arma de vânătoare. Incidentul a avut loc în comuna Teslui, acolo unde bărbatul locuia.

Primele informații au fost oferite de Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Cum a murit un bărbat din județul Olt?

„În această seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU despre faptul că un bărbat, de 76 de ani, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Teslui, s-ar fi împuşcat accidental cu o armă de vânătoare.

Echipa operativă, formată din poliţişti de investigaţii criminale, de la Biroul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi poliţist criminalist, s-a deplasat de îndată la locul producerii evenimentului. Din păcate, în urma plăgii, bărbatul a decedat”, a precizat Alexandra Dicu.

Din primele informații apărute în presă reiese că bărbatul în vârstă de 76 de ani s-ar fi împușcat accident în zona inghinală și în picior. Odată cu poliția, la locul incidentului s-au deplasat și echipajele medicale care au încercat să-l salveze pe bătrân.

Bărbatul s-a împuşcat în zona inghinală şi în picior.

Poliţiştii continuă cercetările la locul producerii incidentului. Trebuie menționat că bărbatul era deţinător legal de armă de vânătoare, scrie Agerpres.

Nu este primul accident de vânătoare din ultima perioadă

Nu este prima oară în această perioadă, când un bărbat moare în urma unei împușcături cu o armă de vânătoare. La începutul lunii decembrie, un bărbat de 32 de ani, tot din județul Harghita, a fost împuşcat accidental la vânătoare. Victima era rudă cu cel care a împuşcat-o.

Reprezentanții poliției au arătat că incidentul s-a petrecut în timpul unei partide de vânătoare autorizate.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.