Evenimentul Zilei > Social > ACCIDENT RUTIER în Râmnicu Sărat. Un autoturism s-a RĂSTURNAT pe ȘOSEA
ACCIDENT RUTIER în Râmnicu Sărat. Un autoturism s-a RĂSTURNAT pe ȘOSEA

ACCIDENT RUTIER în Râmnicu Sărat. Un autoturism s-a RĂSTURNAT pe ȘOSEA

Accident rutier grav. Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani s-a răsturnat pe o stradă din Râmnicu Sărat.

Șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea străzii, scrie b1.

Acesta, chiar dacă era rănit, a ajutat la scoaterea din mașină a soției sale și a nepotului lor, după care s-a prăbușit pe caldarâm.

”Din primele verificări efectuate de poliţişti, un conducător auto în vârstă de 65 de ani, din Râmnicu Sărat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului Râmnicu Sărat, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului, bărbatul a ajutat la scoaterea din vehicul a doi pasageri şi ulterior a decedat, posibil din motive medicale. Poliţiştii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu.

Soția și nepotul victimei nu ar fi suferit răni grave, scrie libertatea.ro.