Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav la Baia Mare. O șoferiță neatentă a lovit o mămică și un bebeluș pe trecerea de pietoni
Accident grav la Baia Mare. O șoferiță neatentă a lovit o mămică și un bebeluș pe trecerea de pietoni

Accident grav la Baia Mare. O șoferiță neatentă a lovit o mămică și un bebeluș pe trecerea de pietoni

O fetiță de doar doi ani a fost accidentată, împreună cu mama sa, pe o trecere de pietoni din municipiul Baia Mare.

Un accident de circulație s-a petrecut miercuri, în jurul orei 10.00 pe Bulevardul Independenței, din municipiul Baia Mare, în zona Bucla. În timp ce traversa strada, pe o trecere de pietoni, un autoturism a lovit o femeie și căruciorul pe care îl împingea aceasta, în care se afla o fetiță în vârstă de aproximativ doi ani.

Conform primelor informații, șoferița unui autoturism BMW nu a frânat la timp în momentul în care a ajuns în dreptul trecerii de pietoni. Astfel, mașina a lovit-o pe femeia care traversa bulevardul Independenței, împingând căruciorul.

La scurtă vreme după accident, la fața locului au sosit de urgență un echipaj de poliție și o ambulantă SMURD cu paramedici care le-au acordat primul ajutor ceor două victime. Ulterior, ambulanța a transportat-o pe femeie și pe bebelușul ei la Spitalul Județean Baia Mare, pentru investigații suplimentare.

Din primele informații, potrivit presei locale, accidentul nu a produs leziuni grave celor două victime.

Un alt accident s-a produs sâmbătă

Sâmbătă, 3 iulie, un alt accident deosebit de violent s-a produs într-o stație de autobuz din Baia Mare. Doi soți, Denisa şi Raul, au fost izbiți în plin de un BMW care a plecat cu viteză de la un semafor.

Maşina a intrat în plin în refugiul de autobuz şi i-a rănit grav pe cei doi soți. Fata în vârstă de 20 de ani a rămas fără un picior, în timp ce soţul ei a suferit răni extrem de grave. După câteva zile, tânăra a murit în spital, din cauza rănilor.

Șoferul în vârstă de 21 de ani, din Buciumi, judeţul Maramureş, a fost reţinut pentru 24 de ore și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. El a fost pus în libertate, însă de judecători.

Şoferul implicat în accident nu se află la prima abatere. Conform unor surse, el a mai fost implicat şi anul trecut într-un alt accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. În cazul de față martorii au spus că maşina avea o viteză considerabilă atunci când s-a produs tragedia.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: