Accident grav în judeţul Olt: un mort şi opt răniţi

Accident grav în judeţul Olt: un mort şi opt răniţi

Un om a murit şi alţi opt au fost răniţi într-un accident rutier produs pe DN65 (E 574), în apropiere de Pădurea Saru, pe ruta Slatina - Craiova, informează Agerpres.

Traficul rutier în zonă a fost blocat câteva ore după impactul frontal dintre cele două maşini.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau nouă persoane, toate prezentând la o primă evaluare răni şi traumatisme. La locul accidentului au ajuns patru ambulanţe, un autospecială SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială pentru stingere incendii a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • GREII MERG LA PUŞCĂRIE. Copos: 3 ani şi 8 luni! Borcea şi Giovani Becali: 6 ani şi 4 luni! Victor Becali: 4 ani şi 8 luni! Gică Popescu: 3 ani şi o lună!
  • Ion Cristoiu: Cum i-a dat Crin Antonescu o lecție de gazetărie predicatorului Mihai Gâdea
  • "Naşul" Dan-Radu Ruşanu a fost arestat preventiv! Decizia este definitivă, şeful ASF urmează să fie încarcerat

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • Ştiai ce mănânci? Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi fără să ştie / VIDEO
  • Un muzician cunoscut dintr-un oraş mare a fost ucis pe trecerea de pietoni de un interlop
  • Teorie ULUITOARE: Vom putea trăi mai mult, dar nu TOŢI. Ce se va întâmpla / VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News