Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a luat foc
Accident grav după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a luat foc

Accident grav după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a luat foc

Un accident grav s-a petrecut, azi, după ce un șofer a ieșit cu mașina de pe carosabil, iar autoturismul a luat foc.

Un accident grav s-a petrecut, sâmbătă, pe DN2, în apropierea oraşului Ţăndărei. Un șofer în vârstă de 60 de ani a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a luat foc. Mașina s-a lovit de copacii de pe marginea drumului, iar incendiul a izbucnit din cauza scurgerii de carburant. La locul cu pricina au ajuns pompierii Gărzii de intervenție Țăndărei, dar și o ambulanță a SUMRD. Mașina a ars în totalitate. Din fericire, bărbatul care se afla la volan a reușit să iasă din automobil și să se salveze. Echipajul medical a constatat că bărbatul acuza dureri toratice și se alesese cu mai multe leziuni.

Accident grav, mașina a ars în totalitate

Şoferul a fost rănit şi transportat la Spitalul din Ţăndărei pentru îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul alcoolscop a rezultat faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La capitolul accidente auto petrecute sâmbătă, în București, o ambulanță care se deplasa la o urgență a fost lovită la intersecția străzilor Doamna Ghica și Colentina. Evenimentul s-a produs în condițiile în care salvarea circula cu girofarul și sirena aprinse. 

Asistenta care se afla în mașină a suferit un traumatism la picioare. În urma accidentului a fost dusă pentru la Spitalul Floreasca pentru a i se face investigații. Polițiștii au deschis o anchetă. I-au testat cu etilotestul pe ambii șoferi implicați în coliziune. Rrezultatul a fost negativ, deci niciunul dintre ei nu consumase alcool.. Din cauza accidentului, circulația tramvaielor din acea zonă a fost blocată timp de o jumătate de oră.


Accident cumplit pe drumurile din România. Tragedia serii. Circulația este blocată

Grav accident de circulație în centrul Capitalei. Două persoane au ajuns de urgență la spital

Accident șocant în Capitală! A spulberat-o. Șoferul beat, spaima pietonilor

Accidente în lanţ pe Kiseleff. O maşină a luat foc în timpul mersului. Traficul este BLOCAT