Evenimentul Zilei > Social > ACCIDENT TERIFIANT în Dublin. Este implicată o BANDĂ DE INFRACTORI ROMÂNI
ACCIDENT TERIFIANT în Dublin. Este implicată o BANDĂ DE INFRACTORI ROMÂNI

ACCIDENT TERIFIANT în Dublin. Este implicată o BANDĂ DE INFRACTORI ROMÂNI

O bandă de infractori români este suspectată de implicare într-un incident violent în centrul oraşului Dublin, după ce membrii ei ar fi urmărit şi lovit o maşină.

Atacul a avut loc luni în apropierea staţiei Connolly din centrul Dublinului și s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori în diferite zone ale corpului, scrie Digi24.

„Asta a urmat după o dispută petrecută mai devreme. Două maşini cu mai mulţi oameni la bord au trecut prin oraş în mare viteză. Există multe imagini filmate de camerele de luat vederi şi anchetatorii sunt încrezători că îi vor găsi pe cei implicaţi", a declarat o sursă citată de ziar.

Bărbatul rănit, care era pasager în maşina lovită, a fost transportat de urgenţă la spital.

El şi şoferul au fugit din maşină după ce a fost tamponată. Mai mulți bărbaţi din a doua maşină au sărit din autovehicul şi au plecat în urmărirea lui.

Grupul de până la cinci bărbaţi l-a ajuns din urmă în apropierea Custom House Plaza, unde victima a fost înjunghiată şi bătută. Şoferul maşinii în care se afla bărbatul rănit a scăpat nevătămat.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: