Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident cumplit pe o şosea din Băila. 30 de persoane au fost la un pas de o mare tragedie
Accident cumplit pe o şosea din Băila. 30 de persoane au fost la un pas de o mare tragedie

Accident cumplit pe o şosea din Băila. 30 de persoane au fost la un pas de o mare tragedie

Un accident înfiorător a avut loc, vineri după amiază, pe DE 584, Km 10, între o platformă și un autobuz plin cu pasageri.

Potrivit reprezentanţilor ISU Brăila, la faţa locului a intervenit de urgenţă o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe.

Autobuzul a fost lovit de o platformă auto, iar şoferul acesteia a rămas încarcerat.

Persoanele din autobuz ar fi angajați ai firmei „Yazaki” și mergeau către casă. Aceștia nu au fost răniți.

Victima a fost scoasă din maşină şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, au precizat reprezentanţii echipelor de salvatori.

Un echipaj de Poliţie a dirijat circulaţia care s-a desfăşurat pe un singur fir.

„Mai multe persoane ne-au sunat să anunțe un accident petrecut pe Drumul European 584 în județul Brăila. Am trimis la fața locului mai multe echipaje de intervenție.

În urma primelor cercetări s-a constatat că un autobuz a intrat în coliziune cu o platformă auto. Din păcate șoferul acesteia a rămas prins între fiarele contorsionate.

Cei de la descarcerare s-au luptat minute bune și au reușit să îl scoată de acolo. Acesta a fost preluat imediat de echipajele medicale și transportat la cea mai apropiată unitate.

Din fericire, cei 30 de pasageri ai autobuzului nu au suferit răni care să necesite o vizită la spital. De altfel, toți s-au autoevacuat și așteptau sosirea echipajelor de intervenție

Într-adevăr, circulația s-a desfășurat pentru o bună bucată de timp pe un singur fir.

În acest moment, continuă cercetările pentru a vedea cu exactitate ceea ce s-a petrecut”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila, potrivit obiectivbr.ro