Evenimentul Zilei > Social > A vrut să-și pedepsească fosta iubită, dar s-a ales cu o condamnare
A vrut să-și pedepsească fosta iubită, dar s-a ales cu o condamnare

A vrut să-și pedepsească fosta iubită, dar s-a ales cu o condamnare

O pedeapsă a fost primită. de un băiat din Argeș care a vrut să se răzbune pe fosta iubită.

Iubire terminată cu închisoarea! ! Acesta a fost deznodământul unei povești de dragoste dintre doi tineri din Argeș .Băiatul a vrut să se răzbune, astfel că a distribuit pe internet poze cu iubita sa în ipostaze intime, pentru a o face de râs. Fotografiile au ajuns la mii de persoane, iar tânărul nu a scăpat nepedepsit .

Idilă cu năbădăi

Cât au fost prieteni, fata i-a trimis băiatului poze intime.  după ce s-au certa, el a amenințat-o că o va face de râs. Fata l-a mințit că vrea o împăcare pentru a intra în telefon și a șterge pozele rușinoase. Crezând că s-a terminat totul cu bine, fata l-a părăsit.

„Având convingerea că imaginile sexual explicite cu aceasta au fost şterse, persoana vătămată a pus capăt relaţiei, la data de 07.12.2019. Iar la data de 08.12.2019 inculpatul, folosind contul de utilizator C. Capone, a expus şi a distribuit, în public, pe reţeaua de socializare Facebook fotografii cu persoana vătămată, în ipostaze sexual explicite”, se arată în considerentele sentinţei Curţii de Apel Piteşti Ea a fost pronunţată în toamna acestui an.

Băiatul păstrase copii ale fotografiilor și îpe alte dispozitive. Astfel că și-a dus amenințarea la îndeplinire.

Fotografii transmise către 5.000 de persoane

Băiatul a transmis fotografiile către  nu mai puțin de 5.000 de persoane, cunoscuți și necunoscuți, de pe lista sa de Facebook. Contactat de mama fetei, băiatul i-a spus acesteia că „este doar începutul și vor mai urma şi alte postări”. El a susținut chiar că fotografiile vor apărea și în ziar.

Băiatul, condamnat la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare

Pentru faptele sale, tânărul din Argeș și-a găsit răsplata. A fost condamnat de judecători la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare. El a încercat să conteste sentința. Dar în septembrie 2020, Curtea de Apel Piteşti i-a respins acţiunea. Pedeapsa  a rămas definitivă, notează spynews.ro.