Carrie Symond a anunțat că a născut un băiat.

Biroul premierului Boris Johnson a informat că Symonds a dat naștere unui „băiat sănătos, la un spital din Londra”, miercuri dimineață, iar mama și bebelușul se simt bine.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, și Carrie Symond, de 32, au anunțat public în februarie că așteaptă un copil. La acel moment, cei doi spuneau că fiul lor se va naște la începutul verii.

Premierul Marii Britanii s-a întord abia luni la biroul său, după ce a fost internat în stare gravă din cauza infecției cu coronavirus. Starea sa a fost atât de gravă încât a avut nevoie de trei nopți la Terapie Intensivă.

Și mama bebelușului, Carrie Symonds, a suferit din cauza coronavirusului chinezesc, dar a avut o formă mai ușoară a bolii și, iată, a dat naștere în siguranță unui copil sănătos.

Prim-ministrul Boris Johnson are patru copii cu cea de a doua soție, Marina Wheeler, de care este divorțat. De asemenea, liderul britanic mai are cel puțin un copil născut în afara vreunei relații maritale.

Boris Johnson este al treilea premier britanic, după David Cameron și Tony Blair, căruia i se naște un copil în timpul mandatului.