Îndrăgitul fotbalist a scăpat, ca prin minune, din ghearele morții după ce s-a accidentat în timpul unui meci. Fotbalistul a fost lovit grav la cap și a rămas cu sechele. Chiar dacă lucrurile s-au îmbunătățit, el nu mai este nici astăzi, cum era înainte de accidentare. Iar acest lucru l-a împiedicat să mai facă sport la un nivel al performanței.

„Mi-e dor de rutina de zi cu zi pe care am trăit-o zeci de ani. Cu diminețile în care mă trezeam că urmează să învăț ceva, ca să pot să devin mai complex din punct de vedere sportiv, mi-e dor de vestiar pentru că am fost foarte apropiat cu colegii.” a spus Cristi Chivu, în cadrul unui interviu.

Cristi Chivu a revenit, pe teren, după accident, însă a fost nevoit sa poarte o cască de protecție. Totuși, la un an de la accident s-a retras de la Națională, după care a pus ghetele în cui.

„Nu aș putea spune că mi-e dor de fotbal, dar m-am resemnat că nu mai pot să joc din cauza accidentării. Și atunci cred că accepți altfel când ești constrâns că nu mai poți să faci ce ai făcut o viață întreagă și atunci e mult mai ușor mental și melancolic, să renunți la ceea ce iubeai să faci,” a completat fostul fotbalist.

De atunci lucrurile s-au schimbat pentru că a devenit mult mai precaut și se concentrează pe viața de familie, având o soție minunată și două fetițe adorabile. Fostul căpitan al Echipei Naționale are la fiecare început de ianuarie, motive să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru că a primit a doua șansă, scrie antenastars.ro.