Evenimentul Zilei > Actualitate > A refuzat să preia echipa națională și vorbește despre greșelile lui Contra: „N-aș fi făcut cum a procedat el”
A refuzat să preia echipa națională și vorbește despre greșelile lui Contra: „N-aș fi făcut cum a procedat el”

A refuzat să preia echipa națională și vorbește despre greșelile lui Contra: „N-aș fi făcut cum a procedat el”

Dan Petrescu a refuzat echipa națională, după demiterea lui Christoph Daum, și a vorbit despre greșelile pe care consideră că le-a făcut Cosmin Contra.

Dan Petrescu a negociat preluarea echipei naționale, după îndepărtarea lui Christoph Daum, dar actualul tehnician al celor de la CFR Cluj l-a refuzat pe Răzvan Burleanu. „Bursucul”, care vineri a împlinit 50 de ani, a vorbit despre Cosmin Contra și a spus că actualul selecționer n-a avut timp să cunoască, încă, posibilitățile primei reprezentative.

„Începutul lui Contra este cu plusuri și minusuri. N-a avut încă timp să cunoască echipa. În această perioadă trebuie să studieze mult randamentul jucătorilor, să aibă o strategie clară, să se fixeze asupra fotbaliștilor pe care-i are în vedere și să spere că mai apare ceva nou. Sigur, eu aș fi făcut altceva decât Cosmin în aceste prime patru partide. Nu pot să spun ce. Dar când m-am întâlnit cu Burleanu aveam deja lotul și strategia făcute. Nu era nimic la întâmplare. N-aș vrea însă să detaliez ca să nu se interpreteze. Cert e însă că n-aș fi făcut cum a procedat Contra. Sigur, echipa a jucat bine, a avut rezultate, cu excepția ultimului meci, și sper să-i iasă până la capăt", a spus Dan Petrescu pentru „Gazeta Sporturilor”.