Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit la doar 41 de ani! Nimic nu prevestea decesul
A murit la doar 41 de ani! Nimic nu prevestea decesul

A murit la doar 41 de ani! Nimic nu prevestea decesul

Un poliţist de la Biroul Investigaţii Criminale Iași a murit în mod subit, susţin colegii săi. Alin Corneanu, în vârstă de 41 de ani era cel mai experimentat polițist de la departamentul furturi din buzunare.

El a acuzat la începutul săptămânii o serie de dureri şi prin urmare marţi a mers să se interneze. Apropiaţii afirmă că bărbatul nu era cunoscut ca având probleme medicale mai vechi. Politistul era tătăl unui băieţel de nouă ani. Marți la amiază, soția polițistului a sunat la serviciul acestuia și a transmis șefilor că bărbatul este bolnav și că l-a transportat la Spitalul Sfântul Spiridon Iași.

Citește: România, în stare de șoc! A fost împușcat pe scenă

Vineri, colegii lui s-au interesat de el și au aflat cu stupoare că bărbatul se află la Terapie Intensivă, apoi a murit. Autopsia va scoate la iveală cauza morții bărbatului. Alin Corneanu era cel mai experimentat polițist de la departamentul furturi din buzunare și cunoștea toți hoții din Iași.

Citește: Șocul anului în media! Postul TV se închide

Acesta lucra în acest domeniu de 15 ani și era foarte apreciat de către colegi pentru firea sa veselă și întreprinzătoare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.