Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit înainte să dezvăluie ADEVĂRUL despre EXTRATEREŞTRI. Povestea dramatică a expertului în OZN-uri care s-a stins “vomitând un lichid negru” pentru că ştia prea multe
A murit înainte să dezvăluie ADEVĂRUL despre EXTRATEREŞTRI. Povestea dramatică a expertului în OZN-uri care s-a stins “vomitând un lichid negru” pentru că ştia prea multe

A murit înainte să dezvăluie ADEVĂRUL despre EXTRATEREŞTRI. Povestea dramatică a expertului în OZN-uri care s-a stins “vomitând un lichid negru” pentru că ştia prea multe

Un tânăr din Marea Britanie care credea cu convingere că autorităţile ascund marelui public informaţiile care ar demonstra existenţa extratereştilor a murit în condiţii misterioase în Polonia, unde se afla pentru a susţine o conferinţă pe această temă. Chiar cu o zi înainte de moarte, îi scrisese mamei un mesaj cel puţin bizar: “Dacă mi se întâmplă ceva, să cercetaţi”.

Părinţii sfâşiaţi de durere ai britanicului Max Spiers, 39 de ani, originar din Canterbury, nu pot accepta că fiul lor a murit “din cauze naturale”, după cum au stabilit legiştii polonezi, deşi autopsierea trupului neînsufleţit nu a avut loc.

Spiers ar fi trebuit să susţină o conferinţă în care să expună mai multe teorii ale conspiraţiei cu privire la OZN-urilor. A murit în ajunul acestui eveniment pe o canapea din Varşovia, capitala Poloniei, “vomitând un lichid negru”, după cum au relatat mai mulţi prieteni, martori oculari ai tragediei.

Moartea bărbatului ar fi fost determinată, crede mama sa, de investigaţiile întreprinse într-o zonă interzisă, fapt care ar fi alertat guvernele care deţin informaţii top-secret.

Straniu rămâne, într-adevăr, mesajul primit de mama sa în ajunul morţii şi în care Max o avertiza: “Băiatul tău are necazuri. Dacă mi se întâmplă ceva, să investigaţi”.

Originar din Canterbury, Max a fost coleg de clasă cu celebrul actor Orlando Bloom. Locuia însă de mai mulţi ani în Statele Unite iar înainte de a pleca în Polonia, petrecuse câteva zile cu mama sa, în Marea Britanie.

Femeia crede că investigaţiile lui Max deveniseră periculoase pentru guvernul american şi că este posibil ca el să fi avut acces la informaţii extrem de sensibile. Tânărul lucra în ultima vreme cu scriitoarele de science fiction Madlen Namro şi Monika Duval, care se aflau cu el în momentul morţii.

“Îşi făcuse un nume în rândul conspiraţioniştilor care l-au invitat să vorbească în iulie trecut, la o conferinţă pe această temă. Locuia cu o femeie pe care o cunoscuse recent şi care mi-a povestit că l-a găsit ţeapăn pe canapea. Nu cred că moartea lui e întâmplătoare pentru că în ultima vreme cunoscuse foarte multe persoane importante din zona politică, a afacerilor şi show-biz-ului. Oamenii ăştia par să fie implicaţi în ceva foarte, foarte întunecat şi periculos”, a declarat mama lui Max.

Moartea subită a conspiraţionistului şi superficialitatea aparentă cu care a fost tratată de către autorităţi i-au făcut pe mulţi dintre fanii tânărului să afirme în mediul online că acesta a fost ucis de către agenţi guvernamentali.