A murit deputatul PDL Ioan Timiş, tatăl solistului trupei Impact

A murit deputatul PDL Ioan Timiş, tatăl solistului trupei Impact

Deputatul PDL de Hunedoara Ioan Timiş a murit aseară, bolnav de cancer. Ioan Timiş era tatăl solistului trupei Impact, Rareş Timiş, precizează Mediafax.

Ioan Timiş, în vârstă de 59 de ani, a murit aseară într-o clinică din Londra. El era căsătorit şi avea trei copii.

"Îmi amintesc că acum câţiva ani mi-a spus că se tratează la Spitalul Universitar din Bucureşti pentru o boală gravă. S-a luptat mulţi ani cu acestă boală, care, din păcate, l-a răpus", a declarat pentru Mediafax Viorel Arion, preşedintele interimar al PDL Hunedoara.

În urma decesului deputatului PDL Ioan Timiş, mandatul de deputat în colegiul din Hunedoara va fi ocupat de un alt pedelist, în urma unor alegeri anticipate care vor avea loc în câteva săptămâni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Până săptămâna trecută Ioan Timiş s-a aflat internat la o clinică din Germania. Însă medicii de acolo au decis să-l externeze pentru că nu mai puteau face nimic pentru el. Familia a decis zilele trecut să-l mute în Marea Britanie, la o clinică din Londra, unde, de altfel, a şi murit aseară

Acesta a fost membru al Parlamentului din 1990, pe lista FSN, Frontul Salvării Naţionale. În perioada 1992-1996 a avut un alt mandat în Parlament, pe lista PD. A revenit, în anul 2000, la Camera Deputaţilor, de această dată din partea PSD, partid apături de care a stat până în 2006. În urmă cu patru ani, Ioan Timiş a plecat la PNL, dar nici acolo nu a stat prea mult, iar în 2008 a revenit la PDL.