Evenimentul Zilei > Monden > A murit cântărețul care a făcut furori în anii ’90. Melodia lui a fost fredonată de milioane de fani
A murit cântărețul care a făcut furori în anii ’90. Melodia lui a fost fredonată de milioane de fani

A murit cântărețul care a făcut furori în anii ’90. Melodia lui a fost fredonată de milioane de fani

Cântărețul care s-a remarcat cu un mare hit a murit după ce s-a infectat cu coronavirus și nu a mai putut fi recuperat de medici.

A murit cântărețul unui mare hit care a făcut furorii în anii ’90. La vârsta de 69 de ani, cântărețul brazilian  Zezinho Correa a încetat din viață, din cauza coronavirusului. El a fost component al formației Carrapicho, de care se leagă melodia „Tic, tic, tac”. Un mare hit exportat din Brazilia, după celebra Lambada a formației Kaoma.

Cântărețul a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Starea de sănătate s-a agravat după ce a ajuns la spital. Nu s-a mai întors de la Terapie Intensivă

Zezinho Correa a fost atât interpret cât și compozitor și el este cel care a creat hitul respectiv. Artistul a contractat coronavirus și a fost internat la data de 4 ianuarie într-un spital din orașul Manaus. El acuzase dureri musculare semnificative și febră cu o zi înainte de-a ajunge la spital. După ce a fost diagnosticat cu Covid-19, starea lui de sănătate s-a înrăutățit de la zi la zi. Anunță ruetir.com.

Mesaj emoționant de la familie pentru fanii artistului: „Astăzi, ritmul tobei s-a oprit”

Medicii au fost nevoiți să-l intubeze la data de 7 ianuarie. Așa că Zezinho Correa a ajuns la Terapia Intensivă a spitalului în care era internat.

Nu a mai putut să-și revină și a decedat sâmbătă. „Astăzi, ritmul tobei s-a oprit”. A fost mesajul pe care familia fostului component al trupei Carrapicho l-au adresat fanilor.


A murit un cântăreţ legendar. A fost „cel mai mare”. Muzica lui a rescris istoria

Doliu pe scena muzicală. Un îndrăgit cântăreț a murit la doar 27 de ani

A murit un mare actor şi cântăreţ. Înainte de 1989 s-a retras din prim-plan! Se ştie de ce

Anunţ negru! În această zi a murit unul din marii cântăreți ai lumii

Moartă la 27 de ani! Fiica unui cântăreţ cunoscut a decedat într-un accident rutier

Doliu în muzică! Un cântăreț celebru a murit fulgerător

DOLIU în MUZICĂ. Un cunoscut CÂNTĂREȚ a MURIT