Evenimentul Zilei > Social > Un băieţel de 9 ani a murit la o zi după ce a fost confirmat pozitiv Covid-19: „Nu pot respira! Ajutor!”
Un băieţel de 9 ani a murit la o zi după ce a fost confirmat pozitiv Covid-19: „Nu pot respira! Ajutor!”

Un băieţel de 9 ani a murit la o zi după ce a fost confirmat pozitiv Covid-19: „Nu pot respira! Ajutor!”

Un băieţel de 9 ani a murit la o zi după ce a fost confirmat pozitiv Covid-19. Părinţii au făcut anunţul sfâşietor despre moartea fiului lor.
Un băieţel de 9 ani a murit la o zi după ce a fost confirmat pozitiv Covid-19. A început să-i curgă sânge din nas şi gură, povesteşte tatăl. Copilul a murit la o zi după ce a fost confirmat pozitiv la coronaviurs.

Un băieţel de 9 ani a murit „N-a avut niciodată o șansă”

Când JJ, în vârstă de 9 ani, s-a culcat a spus că îi doare gâtul, așa că tatăl său, Jason Boatman, i-a dat medicamente pentru tuse. Când JJ s-a trezit a doua zi, nu mai putea respira. La o zi după ce JJ a dat rezultate pozitive la COVID-19 , băiatul a murit, iar familia e distrusă.

Tragedia s-a petrecut în Texas. Familia a povestit coşmarul prin care a trecut. Ei nu ştiau că şi copiii pot fi afectaţi atât de grav.

JJ Boatman, în vârstă de 9 ani, i-a plăcut să se joace cu surorile sale și a dorit întotdeauna să joace tenis cu ele.

În ultima seară, JJ era acasă, treceau prin rutina familiară înainte de culcare. JJ s-a jucat în baie, făcându-și o barbă cu spumă și a glumit că vrea să fie vampir. După ce i-a dat medicamentul pentru tuse au stat în pat urmărind desene animate până când JJ a adormit. Când JJ s-a trezit a doua zi dimineață, țipa de durere.

Un băieţel de 9 ani a murit: A început să sângereze din gură și nas

„Tocmai a început să țipe:„ Nu pot respira! Nu pot respira! Ajutor!”, a povestit tatăl. „A căzut pe podea. Începuse să sângereze din gură și nas”. Şi striga: „Nu pot respira! Nu pot respira! Ajutor!”.  „S-a așezat pe scaun și a căzut pe podea. A început apoi să sângereze din gură și nas.”

Mama băiatului a sunat la 911. Copilul a fost dus la spital, acolo unde medicii i-au făcut două teste COVID-19. Testul rapid a fost negativ, dar celălalt test a fost pozitiv. I-au făcut apoi o verificare cu raze X şi au descoperit că pămânii îi erau plini de fluid.

„Au trecut 32 de minute și i-au făcut CPR 32 de minute, ceea ce a fost teribil pentru că a rămas cu leziuni cerebrale. Ne-au spus că inima și plămânii lui erau atât de afectaţi încât ar fi un miracol dacă ar supraviețui. Dar n-ar conta oricum, pentru că atunci când au trebuit să-i facă manevrele de resuscitare creierul său a cedat”.

„Nu știu de unde o luase”, a spus Boatman. „El este întotdeauna cu noi. Niciunul dintre noi nu o are Covid”, a declarat tatăl.

„Am stat lângă el toată noaptea şi nu s-a mişcat. Au venit doctorii şi mi-au spus că inima lui este din ce în ce mai slabă şi că probabil nu va rezista. La o oră jumătate distanţă s-a stins. Inima lui a cedat până la urmă”.

Un băieţel de 9 ani a murit. Copiii și COVID-19

Potrivit Academiei Americane de Pediatrie, în Statele Unite, a existat o creștere de 12% a numărului de copii cu COVID-19 în ultimele două săptămâni din ianuarie 2021. „Copiii care se infectează au cazuri foarte ușoare. Ele pot fi complet asimptomatice ”, a declarat astăzi dr. Rosemary Olivero, șefa diviziei pentru boli infecțioase pediatrice la Spitalul de Copii Helen DeVos din Grand Rapids, Michigan.

„Pot avea simptome foarte ușoare – ceva care seamănă mult cu răceala obișnuită”. „La copiii mici și sănătoși, riscul pentru COVID-19 extrem este extrem de scăzut”, a spus ea, scrie today.com