Evenimentul Zilei > International > A început bombardamentul! Ministrul Apărării a făcut anunțul: „Nu vor mai dormi liniștiți”
A început bombardamentul! Ministrul Apărării a făcut anunțul: „Nu vor mai dormi liniștiți”

A început bombardamentul! Ministrul Apărării a făcut anunțul: „Nu vor mai dormi liniștiți”

Armata israeliană a confirmat, dimineață, o serie de lovituri aeriene de mare amploare asupra unor poziții militare din Siria, ca răspuns la tiruri cu rachete din ziua precedentă trase de pe teritoriul sirian spre Israel.

Ministrul israelian al apărării a avertizat Iranul că regulile jocului s-au schimbat, informează RadioRomaniaActualitati.

Aviaţia a ripostat sever asupra unor ţinte militare din Siria, fiind lovite forţele iraniene aflate pe teritoriul sirian, în zona Damascului.

Au fost vizate poziții ale regimului sirian și forțele iraniene Quds aflate în Siria. Aviația israeliană a bombardat cartiere generale, depozite și baze militare, se arată într-un comunicat al armatei.

Israelul doar a atenționat Iranul. Ministrul apărării, Naftali Bennett, a declarat că regulile jocului s-au schimbat și oricine trage asupra Israelului nu va mai dormi liniștit noaptea.

Mesajul este simplu: nu sunteți la adăpost, cei care își întind tentaculele vor fi distruși, armata va continua să își protejeze cetățenii, a declarat ministrul apărării, Naftali Bennett.

Siria a condamnat riposta Israelului. Potrivit agenției SANA, atacurile aviației israeliene în zona Damascului reprezintă o brutală agresiune, în care au fost răniți civili.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: