Un atac șocant a avut loc, joi seara, pe o stradă din Timișoara. O femeie în vârstă de 38 de ani a fost lăsată fără suflare de un individ în vârstă de 16 ani, care a jefuit-o și i-a furat portofelul și telefonul mobil. Victima a încercat să opună rezistență, iar criminalul a lovit-o animalic, în zona capului. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au fost mobilizați după ce un trecător a găsit cadavrul unei femei, pe marginea drumului, în iarbă, și a sunat la numărul de urgență 112.

Evenimentul a avut loc pe strada Jeann Monet, în orașul de pe Bega. Echipajul medical care a ajuns la fața locului a încercat să o resusciteze pe femeie, dar aceasta și-a pierdut viața în ambulanță, în drum către spital. Soțul victimei le-a transmis anchetatorilor că femeia nu mai avea asupra sa telefonul mobil și portofelul, așadar mobilul crimei a fost fără îndoială jaful.

Tânărul și-ar fi recunoscut fapta și va fi acuzat de omor calificat

Zona în care femeia a fost a atacată, tâlhărită și ucisă este una retrasă și investigațiile au arătat faptul că victima se întorcea de la lucru. În mai puțin de 24 de ore, oamenii legii au reușit să-l rețină pe principalul suspect al crimei.


Misterul unei crime începe să se destrame. Primul indiciu, după 35 de ani

Satu Mare. Caz șocant! Au venit din Ungaria și au omorât în bătaie două femei


Este vorba despre un tânăr în vârstă de 16 ani, care a fost identificat în urma analizei făcute pe imaginile tuturor camerelor de supraveghere aflate în perimetrul respectiv. Se pare că adolescentul și-ar fi recunoscut fapta. El va fi încadrat la omor calificat și tâlhărie.

Surse din anchetă spun că victima a fost găsită pe stradă în stare gravă cu urme vizibile de răni în zona capului și a gâtului.