Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția în alertă! O femeie a fost ucisă după un atac în plină stradă
Poliția în alertă! O femeie a fost ucisă după un atac în plină stradă

Poliția în alertă! O femeie a fost ucisă după un atac în plină stradă

O femeie a fost ucisă joi seară pe o stradă din Timișoara. Cadavrul a fost găsit întâmplător de un trecător.
Aseară după ce un apel la 112 a anunțat, în jurul orei 19,50 că o femeie este moartă pe strada Jean Monnet din Timișoara, poliţia a intervenit imediat.
Aşada, joi seară  polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au fost mobilizați după ce un trecător a găsit cadavrul unei femei, pe marginea drumului, în iarbă.

Cadavrul a fost descoperit pe strada Jean Monet din Timișoara, în jurul orei 20. Un trecător a observat-o pe femeie în iarbă, fără suflare, și a anunţat poliţia

La fața locului au sosit un echipaj de Poliție și o ambulanță. Femeia, în vârstă de 38 de ani, era în stare gravă și medicii au încercat să o salveze, dar a decedat în ambulanță.
Ancheta a scos la iveală faptul că femeia prezenta mai multe urme de violență la nivelul feței și gâtului. Când soțul acesteia a ajuns la fața locului, acesta le-a spus polițiștilor că femeii îi lipsește portofelul și telefonul mobil.

Femeia a fost atacată pe stradă și omorâtă pentru o poșetă

Zona în care femeia a fost a atacată este una retrasă și investigațiile au stabilit că victima se întorcea de la lucru. Investigațiile Poliției continuă, principala pistă fiind a unei tâlhării urmată de moartea victimei.

Din informațiile oferite de sursele judiciare, se pare că femeia ieșise din schimbul de după amiază de la locul de muncă și se îndrepta spre casă, pe strada Jean Monnet, în momentul în care a fost atacată de un individ.

Atacatorul a încercat să îi smulgă poșeta, dar femeia s-ar fi opus, fapt care i-a adus moartea. A fost lovită cu bestialitate și a murit la scurt timp de la agresiune, informează tion.ro.

Ştire în curs de actualizare.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.