Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani, canotor dinamovist, era bodyguard la un club exclusivist din London’s Park Lane în momentul în care a fost atacat de mai mulți indivizi înarmați. La 5 dimineața, un grup de indivizi, înarmați cu săbii și cuțite, au încercat să intre cu forța în club. 

Simionov a fost înjunghiat mortal după ce a sărit să-și apere colegii. Conform martorilor prezenți la fața locului, tânărul român s-a luptat cu nouă agresori. 

Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fost prins de autorități, conform unui comunicat dat de Metropolitan Police. Un tânăr de 26 de ani a fost arestat, fiind suspectat că l-a înjunghiat mortal pe Tudor Simionov (33 de ani) în fața  reşedinţei Fountain House din Park Lane, Westminster, în jurul orei 05:36, pe 1 ianuarie 2019, se specifică în comunicatul dat de Serviciul de Poliție Metropolitană din Londra.

Tânărul suspect a fost arestat și se află  în custodia poliției londoneze, conform observator.tv.
 
„Acest atac șocant s-a soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea altor trei persoane. Faptul că atacul a avut loc în noaptea de Anul Nou a captat atenția. Echipa mea a vorbit cu numeroși martori, însă mai trebuie identificați şi alţii.  Se crede că unele persoane au plecat de la locul incidentului, deși au fost martorii atacului, neștiind cât de grav este.Acum, după moartea lui Tudor Simionov şi rănirea altor trei persoane, martorii trebuie să ne ajute cu declaraţii”, a declarat inspectorul de poliție Andy Partridge.

Tudor Simionov se mutase în Londra de doar două luni, împreună cu iubita lui, Mădălina.

Sursa foto: Facebook