Evenimentul Zilei > Social > A fost internată la secția Chirurgie, însă adolescenta a făcut MĂRTURISIRI ȘOCANTE. A fost AGRESATĂ SEXUAL pe patul de spital!
A fost internată la secția Chirurgie, însă adolescenta a făcut MĂRTURISIRI ȘOCANTE. A fost  AGRESATĂ SEXUAL pe patul de spital!

A fost internată la secția Chirurgie, însă adolescenta a făcut MĂRTURISIRI ȘOCANTE. A fost AGRESATĂ SEXUAL pe patul de spital!

Caz șocant petrecut într-un spital! Un brancardier este cercetat de poliţie pentru agresiune sexuală asupra unei adolescente de 13 ani. Fata era internată în secţia de chirurgie a spitalului judeţean din Baia Mare. Ea spune că a fost hărţuită şi agresată de bărbat chiar pe patul de spital.

Brancardierul lucrează de șapte ani în spital şi nu a mai fost implicat în astfel de incidente. Conducerea spitalului spune că va lua măsuri împotriva angajatului, în funcţie de rezultatul anchetei poliţiştilor.

Bărbatul acuzat de agresiune sexuală este cercetat în libertate, potrivit Digi 24.

„În cauză a fost întocmit dosar penal şi sub coordonarea procurorului din cadrul parchetului de pe lângă judecătoria Baia Mare se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală”, a spus Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.