Actorul Augustin Viziru a devenit tată pentru prima dată, duminică, 14 iunie. Evenimentul a fost anunțat chiar de Augustin, care a scris pe rețelele de socializare: „Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.❤️”.

Actorul a participat la emisiunea Survivor România, dar a fost nevoit să abandoneze din cauza unei accidentări la picior. El a fost component al echipei „Faimoșilor”. Augustin Viziru a cunoscut-o pe iubita sa anul trecut și de atunci cei doi formează un cuplu.

„Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze, că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos.

Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți, pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că, dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii”, afirma Augustin Viziru.


Drama neștiută a lui Viziru. I-au luat tot ce avea! Actorul, obligat să plece din România

Unde a dispărut Lucian Viziru? Fratele lui a spus tot


Augustin Viziru a fost căsătorit cu Oana Mareș, dar relația s-a destrămat în anul 2011, atunci când cei doi au ales să se despartă. „Ce-am învățat din fosta mea căsnicie a fost un singur lucru. Din păcate, noi ce vedem când suntem mici facem în oglindă când ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce să caut într-o relație din punctul meu de vedere. Pentru că eram tânăr, făceam ce voiam și totuși ideea…”, afirma Viziru în urmă cu câțiva ani.