Evenimentul Zilei > Monden > A clacat în direct. A vrut să o împuște pe Iulia Albu! De la ce a pornit cearta
A clacat în direct. A vrut să o împuște pe Iulia Albu! De la ce a pornit cearta

A clacat în direct. A vrut să o împuște pe Iulia Albu! De la ce a pornit cearta

Confictul dintre Iulia Albu și Mihai Albu, fostul ei soț, a atins apogeul. Recent, Mihai Albu a făcut dezvăluiri șocante despre planul pervers prin care fosta sa soție dorește să îl înlăture din viața fiicei lor.

Mihai Albu, unul dintre cei mai mari designeri din România, trece prin momente pline de durere. Iulia Albu, fost lui soție, l-a adus la limita disperării deoarece nu îi permite să își vadă fetița, potrivit programului de vizite ce a fost stabilit după ce aceștia au divorțat.

Invitat la Antena Stars, celebrul creator de pantofi a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care celebra Iulia Albu nu dorește ca acesta să se vadă cu fetița.

Scandalul dintre Mihai Albu și Iulia Albu a atins apogeul

Scandalul a pornit de la faptul că Iulia Albu l-a acuzat pe fostul ei soț că nu dorește să își viziteze fetița. Designer-ul i-a dat imediat replica, scoțând la iveală adevăratele pentru care Iulia Albu nu l-ar mai lăsa să se apropie de copil.

Dezvăluirile făcute de Mihai Albu sunt de-a dreptul șocante. Acesta a spus că Iulia Albu a pus la cale un plan prin care dorește să îl scoată din viața copilului lor și să îl “infiltreze” pe actualul partener în familia sa.

Individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței

„Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a spus Mihai Albu la Antena Stars.

Iulia Albu, amenințări voalate la adresa fostului soț

Iulia Albu se declară nemulțumită de declarațiile publice în care fostul soț, Mihai Albu, îi pomenește numele, și-l amenință voalat.

„Mă deranjează foarte tare și când se scriu lucruri în legătură cu fostul meu soț. De fapt, mă deranjează că fostul meu soț dă declarații în care folosește numele meu”, a spus Iulia Albu.

Potrivit afirmațiilor sale, acest lucru o deranjează cu atât mai mult cu cât are de suferit și fiica sa. Mai mult, Iulia Albu a lăsat de înțeles că între și fostul soț s-au întâmplat anumite lucruri, care n-ar fi bine să iasă la iveală.

„Și sincer, acum fără nici o modestie, consider că este jenant pentru o persoană să facă lucrul ăsta, mai ales atunci când la mijloc este un copil, iar eu chiar nu doresc să apar în presa de scandal. Pe mine nu mă caracterizează scandalul. Nu din punct de vedere personal. Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna”, a declarat Iulia Albu, în urmă cu doar câteva luni.