9 moduri de a îmbunătăți pizza congelată

9 moduri de a îmbunătăți pizza congelată Pizza a fost mai populară în SUA decât în Italia. Sursa: Arhiva EVZ

Pizza congelată este cu siguranță o opțiune de masă convenabilă. Dar este adesea o cină foarte fadă - cu excepția cazului în care încercați aceste îmbunătățiri gustoase.

Pizza congelată este o binecuvântare pentru fiecare student fără bani și un blestem pentru fiecare mamă care încearcă să pregătească o cină rapidă. Sincer, este un blestem pentru că pizza congelată nu este cunoscută în mod special pentru a fi, ei bine, o pizza bună. Crusta este uneori imposibil de distins de cartonul în care este ambalată - și adevărul este că trei bucățele triste de pepperoni nu sunt un topping robust.

Dar există o speranță: această selecție delicioasă de upgrade-uri de pizza congelată.

1. Investiți într-o piatră de pizza

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai simplu mod de a menține o consistență excelentă a crustei este să obțineți - și să folosiți - o piatră de pizza. Există un număr incalculabil de pietre care stau în cămări doar adunând praf, așa că folosiți-o pe a dvs. pentru o tură preîncălzită în cuptor. Ideea din spatele unei pietre de pizza: aceasta reproduce suprafața unui cuptor de pizza cu lemne, permițându-vă să obțineți o crustă mai crocantă și garnituri mai uniform gătite.

2. Renunțați la instrucțiuni

Dezghețați pizza congelata și setați cuptorul la o temperatură ridicată - cum ar fi 280 de grade - pentru a reproduce senzația unui cuptor de pizza adevărat. Apoi folosiți o tigaie din fontă sau o plită și coaceți pizza timp de cinci până la opt minute. Veți obține o crustă cu o textură diferită, mai apropiată de ceea ce vă așteptați de la pizzeria din colț. Nu aveți tigaie? Așezați pizza direct pe grătarul cuptorului.

3. Obțineți o pizza crocantă cu o soluție rapidă

Nu aveți timp să dezghețați o pizza congelată? Faceți câteva găuri în partea de jos pentru a lăsa aerul să iasă pe măsură ce pizza se coace. Vei obține o crustă mai crocantă - și familia dvs. nu se va plânge de felii înmuiate.

4. Ouăle fac totul mai bun

Scoateți pizza din cuptor când este la jumătatea coacerii și spargeți un ou peste ea. Apoi, puneți-o la loc în cuptor. La sfârșitul timpului, veți obține un ou prăjit delicios deasupra.

5. Adăugați un ingredient hawaiian

Înainte de a băga pizza în cuptor, puneți deasupra felii de ananas din conservă și șuncă tocată mărunt. Voilà! Aveți pizza hawaiiană cu aproape niciun efort în plus. Dacă nu sunteți un fan al șuncii sau al ananasului, încercați să vă acoperiți pizza cu cele mai bune chiftele congelate.

6. Adăugați un ingredient proaspăt

Nimic nu înveselește o pizza congelată monotonă ca o stropire de busuioc proaspăt și ulei de măsline deasupra. Mai bine încă, mărunțiți lejer frunzele de busuioc pentru o aromă mai intensă.

7. Îmbunătățiți brânza

Este universal cunoscut faptul că pizza congelată se zgârcește la brânză. Așadar, îmbunătățiți această realitate cu un pic de parmezan proaspăt ras sau cu felii întregi de mozzarella proaspătă și câteva porții mici de ricotta. Poate fi îndrăzneț și puneți câteva felii de Cheddar pe o pizza standard cu brânză congelată, sau mergeți pe varianta exotică și încercați Edam sau Gruyere.

Sau puteți urma calea științifică. Cercetătorii de la Universitatea din Auckland au analizat diferite brânzeturi și le-au măsurat elasticitatea, conținutul de ulei, nivelul de umiditate și textura, precum și ceva numit „temperatură de tranziție", pentru a determina gustul perfect, precum și cel mai bun aspect vizual cu bule. Rezultatul: Mozzarella și Cheddar au găsit echilibrul perfect.

8. Adăugați mai multe legume

Amplificați coeficientul de sănătate adăugând dovlecei, buchețele de broccoli și conopidă feliată pe pizza. Le vreți crocante? Adăugați legumele crude în timp ce pizza intră în cuptor. În caz contrar, prăjiți mai întâi legumele. Alte opțiuni savuroase: spanac, ardei verde, ciuperci și măsline. Cel mai bun lucru, pizza vegetariană este o modalitate ascunsă pentru copii de a-și mânca legumele.

9. Adăugați fructe de mare

Adăugați homar, creveți sau carne de crab gătită în ultimele trei sau patru minute din timpul de coacere a pizza pentru fructe de mare care vor fi calde, dar nu prea fierte.

Bineînțeles, puteți face întotdeauna pizza de la zero - cu puțin ajutor din aluatul de pizza prefabricat, care se prepară în doar 30 de minute sau mai puțin, de la început până la sfârșit.