Mii de oameni, din toate colţurile ţării, au mers la Piteşti, pentru a-şi lua rămas bun de la Dobrin. Au fost oameni simpli, dar şi din fruntea statului, au fost jucători şi antrenori ai echipelor din Liga I care au avut drum prin zonă, a fost chiar şi galeria Stelei, revenită de la Cluj.

               

Sorin Cârţu i-a pupat mâna "Prinţului din Trivale" şi i-a şoptit "Rămâi cu bine, Gicule!".

 

La catafalc s-a oprit şi presedintele Traian Băsescu, care a dus familiei decoratia "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler, pe care i-o conferise la puţine ore dupa deces. "Dobrin a fost singurul fotbalist care a jucat cu sufletul. A pus atâta suflet, încât ne-a dat la toţi cate puţin. Când a mai rămas cu sufletul cât a mai ramas, l-a luat Dumnezeu la el", a comentat preşedintele Romaniei. "Ce poţi să-ţi aduci aminte? Meciul când Dembrovschi a rămas cu o statuie, iar el a rămas Dobrin in sufletul nostru cu o statuie a regretului ca nu a jucat in meciul cu Brazilia?", a mai spus Traian Basescu.

Apoi a venit Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului Romaniei. "L-am cunoscut pe Nicolae Dobrin si ca jucator, si ca antrenor. Era un om foarte bun, deosebit. Veneam la meciurile FC Arges pentru ca juca Nicolae Dobrin", a spus al doilea om in stat.

Slujba de inmormantare a fost oficiata de PS Calinic, episcop de Arges si Muscel. Dobrin a fost inmormantat in partea militara a cimitirului Sfantu Gheorghe din Pitesti.