Evenimentul Zilei > Monden > Ziua e model, noaptea dă spargeri! Mai e și complice la crimă
Ziua e model, noaptea dă spargeri! Mai e și complice la crimă

Ziua e model, noaptea dă spargeri! Mai e și complice la crimă

O divă are mari probleme cu legea, după ce a fost implicată în mai multe fărădelegi.

Un celebru model, care se bucură de mare succes pe rețelele de socializare, va merge la închisoare după ce a comis mai multe furturi. Este vorba despre Monique Marina Agostino, în vârstă de 25 de ani. Anul trecut, diva a jefuit patru magazine în decurs de doar patru ore si a fost prinsă având asupra ei un cuțit. Ea a fost acuzată și pentru că a fost complice la o crimă. Evenimentele s-au întâmplat în 2019, în nordul orașului australian Sydney.

Monique Marina Agostino a fost eliberată pe cauțiune la începutul acestui an, după ce a făcut apel împotriva sentinței primite, dar a fost arestată din nou în luna septembrie. Și asta pentru că nu a respectat termenii impuși de autorități pentru eliberarea condiționată și nu s-a prezentat în instanță atunci când a avut termen.

Era complicea spărgătorilor

Fotomodelul a devenit cunoscut, mai ales pe Instagram, datorită pozelor provocatoare cu care a încins imaginația zecilor de mii de „urmăritori” pe care îi avea pe rețeaua de socializare. Primele probleme cu legea ale australiencei au început din 2018, atunci când a participat la spargerea mai multor magazine. La acea vreme ea conducea mașina cu care fugeau mai mulți tineri care operau jafuri. Ei au intrat într-un restaurant cu specific italian și au încercat să pătrundă într-un magazin de fructe și într-o cafenea, pentru a căuta bani.

Folosea carduri false

Echipa de spărgători folosea cagule și dălți pe care le foloseau în timpul spargerilor. Diva de pe Instagram a mai fost surprinsă folosind un card fals, cu care a plătit 11,55 de dolari pentru a plăti o comandă făcută la un fast food. Cardul fusese raportat furat de la Stanley Street Cafe din St Ives în acceași zi în care a fost utilizat.

Monique a mai fost condamnată și pentru furtul unei jachete de 90 de dolari de la Supre și posesia unui cuțit și droguri – metamfetamină și diazepam – în interiorul Target din centrul comercial Westpoint din Blacktown.