Evenimentul Zilei > Social > Zile libere de Crăciun și Revelion. Mai muncești abia în 2021. Vezi lista completă
Zile libere de Crăciun și Revelion. Mai muncești abia în 2021. Vezi lista completă

Zile libere de Crăciun și Revelion. Mai muncești abia în 2021. Vezi lista completă

Cu ce zile libere au mai rămas românii în acest an? Cu siguranță toată lumea arde de nerăbdare să afle ce le-a pregătit anul 2021.

An de an,cu toții așteptăm cu nerăbdare sărbătorile de iarnă din diverse motive. Unii dintre noi adoră să sărbătorească această perioadă a anului alături de familie și de cei dragi.

Altor persoane le aduce aminte de copilărie și de vremurile când grijile poate nu primau atât de puternic în viața lor. Alții le așteaptă foarte probabil și pentru zilele libere primite din partea statului.

Majoritatea angajaților primesc liber atât de Crăciun, cât și de Revelion, an de an. Este de asemenea un prilej extraordinar de a te relaxa nefăcând nimic toată ziua, dar, desigur, acest lucru nu este recomandat, întrucât medicii ne încurajează să facem mișcare cel puțin 30 de minute pe zi.

Cu ocazia zilelor libere ce urmează să vină, aveți mai jos zilele rămase din acest an în care nu ar trebui să munciți. De asemenea, pentru că știm că este un subiect foarte aprins, am pregătit și lista cu zilele libere pentru anul ce urmează să vină.

În calendarul 2020 sunt doar două zile libere, mai exact 25 decembrie, vineri (prima zi de Crăciun) și 26 decembrie, sâmbătă (a doua zi de Crăciun).

Cât despre Revelion, sărbătoarea dintre ani va avea loc în noaptea de joi spre vineri. Românii vor avea două zile libere, pe 1 și 2 ianuarie, adică vineri și sâmbătă – 1 ianuarie, vineri (Anul Nou) și 2 ianuarie, sâmbătă ( a doua zi după Anul Nou).

Pentru majoritatea angajaților, serviciul va începe pe data de 4 ianuarie, care va fi prima zi lucrătoare pe 2021, scrie România Reală.

Cum va fi situația în 2021?! Românii mai muncesc abia din 4 ianuarie

1 ianuarie, vineri – Anul Nou

2 ianuarie, sâmbătă – a doua zi după Anul Nou

24 ianuarie, duminică – Ziua Principatelor Române – Mica Unire

30 aprilie, vineri – Vinerea mare

1 mai, sâmbătă – Ziua Muncii

2 mai, duminică – Paştele

3 mai, luni – A doua zi de Paşte

1 iunie, marţi – Ziua Copilului

20 iunie, dumincă – Rusalii

21 iunie, luni – A doua zi de Rusalii

15 august, duminică – Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie, marţi – Sfântul Andrei

1 decembrie, miercuri – Ziua Naţională a României

Zile libere de Crăciun 2021
25 decembrie, sâmbătă – Crăciunul

26 decembrie, duminică – A doua zi de Crăciun.