Evenimentul Zilei > Sport > Zi decisivă pentru viitorul echipei Dinamo. Președintele Iuliu Mureșan și Nicolae Badea, omul din umbră, se așază la masa negocierilor
Zi decisivă pentru viitorul echipei Dinamo. Președintele Iuliu Mureșan și Nicolae Badea, omul din umbră, se așază la masa negocierilor

Zi decisivă pentru viitorul echipei Dinamo. Președintele Iuliu Mureșan și Nicolae Badea, omul din umbră, se așază la masa negocierilor

Începând de vineri, Dinamo ar putea să aibă antrenor, dacă Iuliu Mureșan și Nicolae Badea vor reuși să-l convingă pe Mircea Rednic să semneze.

Mircea Rednic (59 de ani) discută cu conducătorii echipei Dinamo revenirea la formația din Ștefan cel Mare, aflată și în acest sezon în stare critică din punct de vedere administrativ și sportiv. „Puriul” s-a așezat la masa negocierilor alături de președintele Iuliu Mureșan și de Nicolae Badea, fost acționar la Dinamo, care acum conduce din umbră gruparea „roș-albă”.

Vineri au discuții între Mircea Rednic, Nicolae Badea și Iuliu Mureșan

Discuția decisivă dintre cei trei oameni de fotbal urmează să aibă lo vineri. Rednic s-ar întoarce, dar nu în orice condiții. El ar vrea să-l aducă în organigramă și pe bunul său prieten, fost coechipier, Ioan Andone. Mircea Rednic a dat detalii despre stadiul discuțiilor cu Dinamo.

„Încă nu s-a discutat concret. În momentul în care mă vor contacta și vom discuta serios, să vedem ce vor atunci vorbim. Cu domnul Badea am vorbit generalități. Nu mi s-a făcut o propunere concretă. Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de față. Trebuie să-și rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. Am mai pățit-o cu Claudiu Niculescu ultima oară și nu mai vreau să o pățesc, să se spună că Rednic stă la cotitură. Rednic nu stă la cotitură”, a spus Mircea Rednic pentru gsp.ro.

Mircea Rednic este antrenorul care a adus în Ștefan cel Mare ultimul titlu de campioană pentru gruparea „roș-albă”, în sezonul 2006 – 2007. „Strâmbul” a mai antrenat la Dinamo în patru mandate, ultima dată în 2018-2019.

Ionel Ganea a dat de pământ cu liderii galeriei

Zilele trecute, un fost fotbalist al celor de la Dinamo, Ionel Ganea, a dat de pământ cu liderii suporterilor care se implică în administrarea clubului.

„Cu suporterii ăia trei, boschetarii ăia trei: Elias, Tararache și Anghel. Ăia nu au ce să caute acolo să conducă. Să facă galerie și atât. Le-aș dau eu niște pumni în gură să se trezească la realitate! Ăia au dus Dinamo unde e acuma. Ăia trei! Și Anghel, creier prăjit de bibilică! Bagabonții ăia trei trebuie să dispară de acolo! Și nu știu dacă Iuliu Mureșan era așa potrivit pentru Dinamo”, spunea Ganea pentru fanatik.

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: