Evenimentul Zilei > Actualitate > ZECI DE PERCHEZIŢII în două judeţe pentru destructurarea unei REŢELE de TRAFICANŢI de ţigări
ZECI DE PERCHEZIŢII în două judeţe pentru destructurarea unei REŢELE de TRAFICANŢI de ţigări

ZECI DE PERCHEZIŢII în două judeţe pentru destructurarea unei REŢELE de TRAFICANŢI de ţigări

Un grup infracțional organizat, specializat în contrabanda cu țigări, este ţinta a 23 de percheziţii la care participă poliţiştii de frontieră botoşăneni, sub coordonarea procurorului DIICOT Botoşani și cu sprijinul lucrătorilor Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani. Acţiunile de joi dimineaţă au loc în judeţele Botoşani şi Suceava.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi transmite că, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, s-a stabilit că mai multe persoane de pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava au ca principală preocupare colectarea şi distribuirea ţigărilor de contrabandă de proveniență Republica Moldova.

Astfel, în data de 20 octombrie 2016, începand cu ora 06.00, sprijiniți de polițiștii de frontieră din cadrul structurilor operative de pe raza judeţului Botoşani precum şi de poliţişti din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani, sub coordonarea procurorului DIICOT Botoşani, lucrătorii din cadrul STPF Botoșani efectuează percheziţii la 23 de adrese de pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.