Yamato Zaharia și Miruna și-au spus adio. Fanii sunt șocați

Yamato Zaharia și Miruna și-au spus adio. Fanii sunt șocați

Un fost concurent de la „Exatlon” s-a despărțit de femeia iubită, deși mulți fani și apropiați îi vedeau căsătoriți.

Luptătorul Kempo Yamato Zaharia, fost concurent la „Exatlon” și iubita sa, Miruna, au hotărât să se separe după ce, în urma mai multor discuții, au constatat că au planuri diferite de viitor. Yamato Zaharia și Miruna au pus punct poveștii de iubire, după ce deciseseră să își mai acorde o șansă când sportivul s-a întors din Republica Dominicană, unde s-a filmat competiția „Exatlon”

Despărțirea a fost confirmat de fostul concurent de la „Exatlon” care nu a oferit, însă, prea multe detalii.

Yamato Zaharia a precizat că a rămas în relații bune cu Miruna și că, împreună, au decis să se susțină în continuare, indiferent de drumurile pe care le vor urma.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu o să dau prea multe amănunte despre motivele din spatele acestei decizii, dar cred că planurile de viitor pe care le avea fiecare dintre noi nu mai concideau”, a declarat Yamato Zaharia sec, conform wowbiz.ro.

Fostul concurent al „Exatlon” a precizat a rămas prieten cu Miruna și, împreună au stabilit că se vor ajuta unul pe celălalt de fiecare dată când va fi nevoie și ori de câte ori celălalt o va cere.

„Am rămas amici, oricând ar avea nevoie de mine, o voi susține și, cred eu, și Miruna gândește la fel. Ne-am despărțit ca doi oameni maturi, a fost o perioadă în care nu ne-am simțit apropiați ca înainte, dar relația noastră s-a terminat, oarecum, natural”, a afirmat Yamato Zaharia.

Luptătorul de Kempo a mai precizat că între el și fosta sa iubită nu a fost nici o ceartă și nici vreo situație de acest fel pentru că altfel n-ar mai fi putut rămâne în relații bune.

„Nu a fost vorba de nicio ceartă sau alte povești, nu am fi putut rămâne amici dacă era așa. Vom  vedea ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi”, a mai mărturisit luptătorul de Kempo, conform wowbiz.ro.

Acum, după ce s-au separate, cei doi rămân cu multe amintiri frumoase pe care le-au împărțit de-a lungul vremii. În plus, ședința foto în care focoasa tânără a pozat în lenjerie intimă, dar și topless a stârnit imaginația tuturor celor care au văzut imaginile.