Prințul Harry și soția sa, Meghan, și-au mărit familia, odată apariția pe lume a unei fetițe, vestea ce a făcut înconjurul lumii. Ea va purta numele Lilibet Diana, după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.

William și Kate au trimis un cadou pentru fata lui Harry și Meghan

Printre cei care i-au felicitat pe cei doi se numără și prințul William și soția sa, Kate Middleton. Cei doi au trimis un cadou și o felicitare, conform jurnaliștilor britanici de la „The Sun”.

Ducele și ducesa de Cambridge s-au declarat „încântați” de sosirea Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, conform sursei citate. „William și Kate au fost informați despre nașterea copilului, apoi ei i-au trimis un cadou”, a declarat o sursă pentru publicația US Weekly. Wills și Kate au scris pe contul de Twitter: „Suntem cu toții încântați de vestea fericită a sosirii pe lume bebelușului Lili. Felicitări pentru Harry, Meghan și Archie”.

Care au fost sămânțele de scandal între cei doi frați

Nu se cunosc amănunte despre natura cadoului. Dar, faptul că a fost trimisă o atenție pentru copilul lui Harry și Meghan arată faptul că relațiile dintre cele două părți s-au dezghețat. În ultima vreme, Harry și William nu și-au vorbit. Anul trecut, Meghan Markle spunea că ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă în timpul pregătirilor pentru nunta pe care a avut-o cu Harry în anul 2018. Apoi, ruptura s-a amplificat, după ce Harry și Meghan s-au retras din familia regală.

Și totul a culminat cu celebrul interviu pe care cei doi proscriși i l-au acordat celebrei realizatoare TV Oprah Winfrey. Harry a spus că fratele său și tatăl Charles sunt „prinși” în instituția regală, dar că și-a iubit fratele „până la capăt” și a sperat că timpul „vindecă toate rănile”.