Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie de nedescris. Două fetițe au fost aruncate în aer după explozia unui castel gonflabil. VIDEO
Tragedie de nedescris. Două fetițe au fost aruncate în aer după explozia unui castel gonflabil. VIDEO

Tragedie de nedescris. Două fetițe au fost aruncate în aer după explozia unui castel gonflabil. VIDEO

Două fetiţe în vârstă de trei și patru ani se luptă pentru viața lor după ce un castel gonflabil a explodat brusc.
Două fetiţe de trei şi patru ani din Rusia se luptă pentru viaţa lor după ce castelul gonflabil în care se jucau a explodat. Ele au fost aruncate 7 metri în aer apoi apoi au aterizat pe şinele de tramvai din apropierea locului de joacă.

Mai multe camere de supraveghere au surprins momentul în care castelul gonflabil din oraşul rus Barnaul sare în aer, cu cele două fetiţe aflate în interior, apoi de prăbușește la pământ.

Fetiţele au fost aruncate peste un gard metalic, pe şinele unui tramvai care circula în apropierea locului de joacă. Un videoclipul realizat la faţa locului arată panica din orașul rusesc Barnaul, în timp ce castelul gonflabil uriaș a explodat, aruncând copiii în aer.

Anna, fetiţa în vârstă de trei ani, a suferit o contuzie şi o fractură a coloanei vertebrale, în prezent ea fiind în stare critică.

Vika, în vârstă de patru ani, are o fractură a craniului şi are răni la plămâni şi abdomen. Ea a aterizat la aproximativ 4 metri de castelul gonflabil şi se află într-o stare extrem de gravă, potrivit The Sun.

Pe lângă cele două copile, alţi 3 micuţi erau în castelul gonflabil, dar în urma căzăturii nu au avut răni grave. Pe imagini se vede cum adulţii încearcă să vadă dacă există vreun copil prins înăuntrul castelului.

Oamenii aflaţi acolo s-au grăbit să asigure castelul și să verifice dacă niciun copil nu a fost prins în interior. Anchetatorii cercetează cauza incidentului care a avut loc în apropierea unui centru comercial și, au declarat inițial, că a fost cauzat de vânturi puternice.

Cu toate acestea, martorii au negat că ar fi existat vânt puternic ieri după-amiază, iar unii oameni au susținut că au auzit „sunetul unei explozii”, o explozie chiar puternică. O altă teorie lansată a fost că acel castel gonflabil a fost umflat prea mult și că nu a fost securizat corespunzător, scrie The Sun.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: