WhatsApp vine cu setări noi. Ce trebuie să faci pentru a comunica eficient

WhatsApp vine cu setări noi. Ce trebuie să faci pentru a comunica eficient Sursa Foto: Arhiva EVZ

Utilizatorii WhatsApp pot folosi liste cu marcaje și numerotări. Astfel,au posibilitatea să-și evidențieze mesajele, iar comunicarea online devine mai eficientă, spun cei care au testat noile setări ale aplicației.

WhatsApp a introdus patru  noi opțiuni de formatare a textului. Setările sunt disponibile pe Android, iOS, Web și Mac, alături de suport pentru canale. Astfel, a fost introdusă sintaxae tip „markdown”, care ajută la evidențierea listelor generate de utilizatori. De asemenea, WhatsApp a introdus o facilitatepentru programatori, necesară pentru marcarea unor informații în text.

WhatsApp are setări noi. Cum pot fi folosite la transmiterea mesajelor

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de aruncat

WhatsApp. Sursa foto: Arhiva EvZ

  • Liste cu marcaje:  Acest lucru înseamnă că pot fi adăugate puncte marcatoare la mesaje, pentru a evidenția informațiile importante sau chiar pentru a întocmi  listele de cumpărături, taskri.  Se introduce ușor în text, tastând un simbol „-” la începutul textului, urmat de un spațiu.
  • Liste numerotate: un alt format de listare, numai cu numere, dacă este necesar să scrii informații într-o anumită ordine.  Pentru a utiliza acest format, adaugă una sau două cifre, urmate de un punct și un spațiu complet – cum ar fi, de exemplu, „1”.
  • Ghilimele: utilizatorii pot bloca textul citatelor pentru a-l evidenția și a-l face să iasă în evidență în mesajele mai lungi.  Se introduce în text , tastând  simbolul „>” urmat de un spațiu înainte de textul pe care vrei să îl evidențiezi, pentru a utiliza acest format.
  • Cod inline: un format util pentru programatori, dar și o modalitate bună de a evidenția informații specifice în text. Utilizatorii trebuie să-și împacheteze textul cu simbolul „`” pentru a utiliza acest format, notează playtech.ro. 

Funcție contra-cost, de la începutul anului 2024

Sursă foto- Facebook Meta

Sursă foto: Profimedia Images

De curând, WhatsApp a renunțat la o funcție care a fost extrem de folosită . De la începutul anului 2024,  WhatsApp nu mai permite  arhivarea conversațiilor fără a afecta spațiul de stocare gratuit de 15 GB. Cu toate acestea, utilizatorii WhatsApp vor reuși să beneficieze de această setare,  care permite stocarea mesajelor, contra-cost, prin  suplimentarea Google One. Astfel, sunt disponibile trei planuri de abonament, lunar sau anual. Abonamentele  lunare pornesc de la 1,99 dolari pentru funcția Basic de 100GB, ajung la  2,99 dolari pentru varianta Standard de 200 de GB până la 9,99 dolari pentru opțiunea premium de 2 Tb. Costul pentru abonamentele anuale sunt de 19,99% pentru varianta Basic, de 29,99% pentru planul Standard și de 99,99% pentru varianta Premium de 2TB.

 

Ne puteți urmări și pe Google News