Evenimentul Zilei > Actualitate > LOVITURĂ pentru utlizatorii iPhone! SURPRIZĂ pregătită de WhatsApp numai pentru utilizatorii Android
LOVITURĂ pentru utlizatorii iPhone!  SURPRIZĂ pregătită de WhatsApp numai pentru utilizatorii Android

LOVITURĂ pentru utlizatorii iPhone! SURPRIZĂ pregătită de WhatsApp numai pentru utilizatorii Android

Aplicația de mesagerie WhatsApp a lansat un nou serviciu pentru utilizatorii săi, însă numai pentru cei cu sistem Android, informează digialltrends.com

Noul serviciu permite efectuarea convorbirilor în format video, chiar dacă pentru moment funcția ruleazp în versiunea de testare beta.

Prin introducerea acestei noi funcționalități, WhatsApp urmărește să devină un instrument de comunicare. Partea mai puțin bună este că, pentru moment, funcția de convorbiri video nu este disponibilă și pentru sistemul iOS.

Pentru a putea folosi noua functie utilizatorii trebuie sa descarce pe telefoanele lor mobile versiunea beta de rulare a aplicatiei din Google Play Store. In momentul in care utilizatorul va dori sa realizeze o convorbire va observa ca are doua optiuni – convorbire voce si convorbire video.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.