Evenimentul Zilei > Monden > Vreţi să vă surprindeţi iubita de Dragobete cu un mesaj haios? 
Vreţi să vă surprindeţi iubita de Dragobete cu un mesaj haios? 

Vreţi să vă surprindeţi iubita de Dragobete cu un mesaj haios? 

În fiecare an, pe 24 februarie se sărbătorește Dragobetele. Conform unor legende populare, Dragobete era fiul babei Dochia, un tânăr chipeş şi iubăreţ care obişnuia să seducă toate fetele care îi ieşeau în cale.

Şi pentru că mai sunt doar trei zile până la Dragobete vă prezentăm câteva mesaje hazlii care ar putea să vă ajute să vă surprindeţi iubita:

„Ţi-am pregătit un pupic pe botic, un sărut într-un papuc, iubirea în inimioara şi dragostea sub plăpumioară. Te iubesc mult!”.

„O Bomboană îi spune unei Ciocolate: `Doamne ce dulci suntem`, iar ciocolata îi spune: Noi dulci?! S-o vezi pe tipa care citeste acest mesaj!”.

„Te iubesc mai mult decât pe oricine, dar nu te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Dimineaţa nu mănânc pentru că mă gandesc la tine, la prânz nu mănânc pentru că mă gândesc la tine, iar noaptea nu dorm că mor de foame!”

„Aş dori din piept să scot inima cu dor cu tot ca s-o pun în pieptul tău, ca să simţi ce simt şi eu! As dori să rămân mut, vocea ta să o împrumut ca să spui ce spun si eu: “te iubesc şi te voi iubi mereu!”.

„Picioarele tale sunt obosite? Asta pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua”.

„Sunt un poliţst şi te arestez pentru că eşti tu. E ilegal să fii atât de frumoasă şi sexy. Senţinta este: închisoare pe viaţă în inima mea!”, sursa ziarulunirea.