Evenimentul Zilei > Vremea > VREMEA în WEEKEND. MAXIME de 25 de grade, în CAPITALĂ
VREMEA în WEEKEND. MAXIME de 25 de grade, în CAPITALĂ

VREMEA în WEEKEND. MAXIME de 25 de grade, în CAPITALĂ

În weekend, vremea se anunță a fi frumoasă în toată țara, în special în capitala României, unde maximele vor atinge chiar și 25 de grade Celsius.

Vineri, în vestul, nordul și centrul României vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În zonele în care vom avea aceste fenomene meteo, se va răcori puțin. Doar în sud vor mai fi temperaturi de 25 de grade Celsius.

Sâmbătă, vor mai fi ploi de scurtă durată prin nord și est. Maxima zilei va fi în vestul țării. Duminică, vremea va fi frumoasă în toată țara, scrie DCNews.

La munte, aversele cu descărcări electrice vor apărea pe suprafeţe restrânse până în noaptea de joi spre vineri, când se vor înmulţi în masivele vestice şi sud-vestice. Apoi, vineri, acestea se vor muta şi în masivele nordice. În weekend, nu va mai ploua şi temperaturile vor fi plăcute.

În Bucureşti, va fi frumos şi cald în continuare. Maximele se vor opri la 23-24 de grade. Soarele va continua să fie generos, iar vântul va adia uşor şi va avea intensificări trecătoare doar vineri.