Vremea. Temperatura SCADE, iar FRIGUL se instalează în ROMÂNIA. WEEKEND ÎNGHEȚAT

Vremea. Temperatura SCADE, iar FRIGUL se instalează în ROMÂNIA. WEEKEND ÎNGHEȚAT

După ce vineri vremea se va mai încălzi, sâmbătă și duminică, temperaturile scad: frig și ploi sunt anunțate în vremea de weekend.

Vineri vremea va fi frumoasă în toată țara și se va încălzi, valorile termice urmând să revină în normalul climatologic al sfârșitului de luna septembrie. Vântul va suflă slab până la moderat în sudul litoralului și mai mult slab în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 17 și 22 de grade în Transilvania și Maramureș și 20-25 de grade Celsius în restul țării, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Banat. În weekend lucrurile se schimbă: temperaturile scad dramatic.

vremea în București vineri- duminică este la extreme. Vineri, vremea se ameliorează, temperaturile atingând valori apropiate ale aceste perioade.  Prognoza meteo la București anunță maxime și minie care se vor încadra între  22°C și 9°C, cu vânt moderat. Nu sunt anunțate ploi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru cei care sperau într-o reîncălzire a vremii, veștile sunt foarte proaste. Temperaturile scad dramatic în weekend, în special, duminică, când, la amiază, valorile nu vor depăși 17 grade Celsius. Săptămâna viitoare va debuta cu ploi. 

Vineri, Vremea la munte cerul se menține în mare parte senin, vântul va sufla variabil dinspre NNE. Temperaturile maxime și minime se încadrează între 21°C și  6°C, și nu sunt anunțate ploi. Vremea în weekend se va schimba simțitor la munte: sâmbătă va ploua mult, iar duminică nu vor fi mai mult de 15 grade la amiază.