Ziua de miercuri nu aduce vreme tocmai prietenoasă. Cerul va fi predominant noros, cu mari șanse de precipitații în mare parte a teritoriului, temperaturile menținându-se sub pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm. Mai concret, mercurul din termometre va indica valori cuprinse între 18 și 34 de grade Celsius.

În Capitală, vremea se anunță caniculară, cu  temperaturi cuprinse între 21 și 34 de grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 11 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 48%, iar șansele de precipitații nu vor depăși pragul de 10%.

Pe litoral, vremea se anunță plăcută, cu cer parțial noros și minime șanse de a avea parte de stropi de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de 18 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 23 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 30 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 61%.

Brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 18 și 27 grade Celsius. În schimb, umiditatea va atinge pragul de 71%, scrie Fanatik.