Evenimentul Zilei > International > Vremea s-a DEZLĂNȚUIT. Europa este LOVITĂ de fenomene meteorologice severe
Vremea s-a DEZLĂNȚUIT. Europa este LOVITĂ de fenomene meteorologice severe

Vremea s-a DEZLĂNȚUIT. Europa este LOVITĂ de fenomene meteorologice severe

Agenţia Meteorologică de Stat – AEMET din Spania a avertizat marți că în Comunitatea Autonomă Andaluzia - provinciile Malaga şi Cadiz, vor avea loc fenomene meteorologice severe. A fost emis cod portocaliu prognozându-se ploi abundente şi vânt.

Potrivit unui comunicat al MAE, cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Sevilla la: +34.954.233.243, +34.954.230.947, +34.954.624.053, +34.954.624.070, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Oficiului consular al României la Sevilla: + 34.648.212.169.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/ES-Spania.html, http://sevilla.mae.ro/contactwww.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie. 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: