Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea în schimbare. Meteorologii anunță ceață densă, dar și temperaturi de primăvară
Vremea în schimbare. Meteorologii anunță ceață densă, dar și temperaturi de primăvară

Vremea în schimbare. Meteorologii anunță ceață densă, dar și temperaturi de primăvară

Vremea se menține deosebit de caldă pentru această perioadă. În unele zone ale țării va fi însă o ceață densă. În Capitală, vremea va fi oscilantă.

Vremea în schimbare: ceață deasă și temperaturi de primăvară! Potrivit buletinului meteo, prognoza meteo pentru joi arată că vremea se menține în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă. În unele zone ale țării va fi ceață densă care va duce la scăderea vizibilității, potrivit huff.ro.

Vreme călduroasă pentru majoritatea zonelor țării

Prognoza meteo pentru 25 februarie anunță o vreme caldă în majoritatea zonelor țării. Ceața, care s-a instalat de la începutul săptămânii, se va resimți în continuare. Potrivit informațiilor oferite de Administrația Națională de Meteorologie, ceața se va instala în special dimineața și seara. Fenomenul va conduce la scăderea vizibilității.

În timpul zilei, norii se vor risipi, iar soarele se va face simțit. Atmosfera va fi una caldă, specifică primăverii, în care vântul va sufla slab până la moderat. În ceea ce privește apariția precipitațiilor, meteorologii au anunțat că sunt șanse slabe de ploaie în orele care vin. Așadar că vremea va fi în general frumoasă.

Vremea în Capitală: se vor semnala ceață și vreme înnorată

Și în Capitală se va semnala ceață joi, iar în general vremea va fi înnorată. Totuși, comparativ cu zilele trecute, va fi mai cald. Meteorologii spun că termometrele vor indica chiar și maxime de 15 grade Celsius. Noaptea cerul va deveni senin. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Totuși nu am scăpat de frig. Conform prognozei, temperaturile vor înregistra scăderi în toată țara.  Din data de 27 februarie, media temperaturii maxime va fi în scădere spre o valoare de 10 grade. Se va menține până spre sfârșitul intervalului la valori medii de 8…10 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere după data de 01 martie.

Prognoza meteo la munte. Până sâmbătă va fi cald, cu maxime de 9 grade

Până în 26 februarie vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o medie a valorilor maxime de 6…9 grade și minime de -2…0 grade.

Răcirea prognozată pentru finalul lunii februarie, va determina maxime în medie de 0…2 grade, ce se vor menține fară variații importante și în prima săptămână de martie. Media minimelor va scădea la -7…-5 grade.