Vremea continuă să se răcească în Republica Moldova. Meteorologii anunță o zi mohorâtă

Vremea continuă să se răcească în Republica Moldova. Meteorologii anunță o zi mohorâtă Cer noros. Sursa foto: Arhiva EVZ

Continuă să se răcească în Republica Moldova, și astăzi, 9 mai. Temperaturile sunt în ușoară scădere față de ziua precedentă, după cum au informat meteorologii. Maximele vor fi cuprinse între valori de 19 - 15 grade Celsius, în timp ce minima va coborî destul de mult, până la 5 grade.

Vreme răcoroasă în Republica Moldova, azi, 9 mai. Sunt șanse de precipitații în majoritatea zonelor țării

Sunt condiții de precipitații pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult înnorat, iar Soarele își va face apariția sporadic, doar în partea de sud a Basarabiei. Se vor înregistra 19 grade Celsius la Cahul, vor fi câte 18 grade la Rîbnița și Briceni, 17 grade la Bălți, la Ștefan-Vodă se vor consemna 16, iar la Chișinău, doar 15.

Vineri, norii nu vor mai acoperi Soarele, iar temperaturile încep să crească ușor-ușor. Vor fi maxime de 17 - 20 de grade Celsius spun specialiștii meteo.

În România, azi, vremea va fi închisă cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării, după cum au anunțat meteorologii. Va ploua în majoritatea regiunilor din țară și se vor semnala descărcări electrice, conform accuweather.com.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce condiții meteo vor fi în România

În Transilvania, Crișana și Banat se vor semnala și intensificări ale vântului și posibile căderi de grindină. În zonele joase va apărea ceața. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade Celsius, iar cele minime între 0 și 12 grade Celsius.

Cerul în București, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Este posibil să plouă trecător în prima parte a zilei.

În Constanța, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi 3 din 11, iar vântul va sufla 30 de km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 15 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. În a doua parte a zilei sunt șanse să plouă sub formă de averse.

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 63 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE.