Prognoza meteo, 6 aprilie. Temperaturi de 26 de grade Celsius. Când revin ploile

Prognoza meteo, 6 aprilie. Temperaturi de 26 de grade Celsius. Când revin ploile Vremea. Sursa foto: Pixabay

Prognoza meteo. Administraţia Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru următoarele patru sâmbătă, 6 aprilie. Potrivit meteorologilor, vremea se anunţă mai caldă decât în mod normal. Mai exact, în prima zi de weekend, vremea se menține în continuare cladă pe întreg teritoriul țării.

Prognoza meteo, 6 aprilie. Temperaturi de 26 de grade Celsius

Prognoza meteo pentru sâmbătă. Vremea se va încălzi în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua slab în nordul, centrul și estul țării și doar izolat în celelalte zone.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales în zona montană înaltă și în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade. Noaptea, pe alocuri vor fi condiții de ceață.

Vin temperaturi de vară în majoritatea zonelor țării

Pe parcursul săptămânii viitoare vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la aceastã dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în jumătatea de vest.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cerul va fi variabil în primele zile, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului dar și în zonele montane. O posibilă răcire ar fi de așteptat să se producă de la mijlocul acestei luni începând cu vestul, centrul și nordul țării.

Pădure, Primăvară, Clopoţei, FloriPrognoza meteo. Sursa foto: Pixabay

Prognoza meteo. Unde va ploua

Potrivit meteorologilor, vremea va fi închisă și va ploua trecător și izolat în Moldova, Crișana, Transilvania și Dobrogea. Pe alocuri se vor semnala descărcări electrice și intensificări ale vântului.

În aceste zone, potrivit meteorologilor, temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade Celsius, iar cele minime între 3 și 13 grade Celsius.

Apus De Soare, Ajun, Lac, CoastaPrognoza meteo. Sursa foto: Pixabay

Prognoza meteo în Capitală

În Capitală, valorile de temperatură vor fi în continuare peste cele specifice datei, astfel că maxima termică se va situa în jurul a 23 de grade, iar minima va fi de 10…12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când va crește probabilitatea de ploi slabe. Vântul va sufla moderat.

În Constanța, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Spre seara apar precipitațiile.

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre V. Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Sudul țării

În Craiova cerul va fi parțial înnorat, iar indicele UV va fi de 4 din 11. Vântul va sufla cu 25 de km/h, temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 12 grade Celsius.Nu sunt condiții de precipitații.

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil dinspre N. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius. Sunt șanse mari să plouă pe parcursul zilei, informeazăANM.