Vremea. Prognoza ANM se menține. Temperaturi neobișnuite pentru luna aprilie

Vremea.  Prognoza ANM se menține. Temperaturi neobișnuite pentru luna aprilie

Vremea. Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru luni, 22 aprilie. Cu toate că valorile termice vor continua să rămână ușor sub pragul normal pentru această perioadă a anului, vremea se va încălzi treptat.

Vremea. În București prima zi a săptămânii vine cu veși bune. Cerul se anunță parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. Pe parcursul zilei, temperaturile vor atinge valori cuprinse între 6 și 16 grade.

În restul țării, vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor situa între 2 și 15 grade Celsius. La munte, temperaturile vor fi mai scăzute în comparație cu ziua precedentă, iar cerul va fi mohorât.

Vremea. Cerul se va acoperi devenind treptat mai mult noros și aria precipitațiilor se va extinde în toate masivele montane. Acestea vor fi mixte, moderate cantitativ, ninsori la peste 1800 metri, unde local se va depune strat proaspăt de zăpadă de până la 10-15 cm.

Ne puteți urmări și pe Google News

La mare, cerul va fi parțial noros, cu 0% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h, iar valorile termice se vor situa între 6 și 11 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 63%.