Evenimentul Zilei > Actualitate > Vorbe grele aruncate la DIICOT de familia Dincă. Este scandalos ce s-a întâmplat
Vorbe grele aruncate la DIICOT de familia Dincă. Este scandalos ce s-a întâmplat

Vorbe grele aruncate la DIICOT de familia Dincă. Este scandalos ce s-a întâmplat

Mai multe de nouă ore au durat, joi, audireile la DIICOT a familiei criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă. Au fost audiați cei trei băieți, fata lui Dincă precum și soția sa.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a declarat la sfârșitul audierilor că familia inculpatului ar fi făcut un scandal uriaș în sediul DIICOT.

„ Când am ajuns acolo, familia lui Dincă era însirată pe niște scaune în hol, au făcut un scandal imens că ce caută un avocat acolo, că mama lor nu vrea să fie întrebată nimic de avocat, aproape erau să mă scoată de acolo, că de ce stau în acea încăpere. Au făcut o revoltă acolo la procuror, la polițist, că nu vor avocat, că să ies afară. Când a început audierea soției lui Dincă, a ieșit iar scandal, a început să ne certe, țipa. I-am spus că nu poate să țipe în halul ăsta. Nu am mai auzit ca cel care e anchetat să țipe la anchetatori. S-au dat victime au urlat . Această doamnă (n.r. Elena Dincă) minte, se contrazice. Si-a schimbat totalmente declarațiile făcute prima dată”, a spus Tonel Pop.

„În momentul în care am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început să tremure, să se înroșească, să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină. Ce pot să vă spun e că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, au fost contraziceri extraordinare între declarațiile lor, ale familiei”, a conchis avocatul familiei Melencu potrivit Antena3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: