Această declaraţie alimentează speculaţiile din luna martie, atunci când Vladimir Putin nu a mai apărut în spaţiul public o lungă perioadă. De asemenea, Ludmila Putina a afirmat că grupurile de interese din Rusia ar fi încercat să o ucidă şi pe ea, însă nu au reuşit.

Ludmila Putina nu e prima persoană care a susţinut că Vladimir Putin a fost ucis. Jurnalista Tania Rahmanova a susţinut că la Moscova a avut loc o lovitură de stat şi că Vladimir Putin ar fi fost ucis, iar în locul lui ar fi instalată o sosie care să execute ordinele elitelor din Rusia, informează Mediafax.

Ludmila a povestit în detaliu şi ultima noapte petrecută de adevăratul Putin alături de fetele sale, pentru ca apoi să detalieze cum agenţii ruşi i-au răvăşit locuinţa, în căutarea unor hârtii secrete, la care doar preşedintele ar fi avut acces. Totul s-ar fi întâmplat pe 15 martie 2015, atunci când ziarele din întreagă lume speculau că liderul de la Kremlin este grav bolnav. După o perioadă, Putin a fost văzut din nou, dar conform fostei soţii nu era decât o sosie. Este binecunoscut faptul că Vladimir Putin are mai multe sosii. Ludmila Putina spune că, deşi sosia seamănă izbitor cu Vladimir Putin, asemănările nu sunt tocmai perfecte. Aceasta ar avea o cicatrice deasupra spâncenei.
Putin nu e singurul lider care are sosii. Chiar şi Nicolae Ceauşescu a apelat la astfel de variante.

 

Te-ar putea interesa și: