Evenimentul Zilei > Politica > VITEZĂ RECORD pe Autostrada Transilvania
VITEZĂ RECORD pe Autostrada Transilvania

VITEZĂ RECORD pe Autostrada Transilvania

Un tânăr de 37 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe Autostrada Transilvania, cu viteza de 238 km/h.

Poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie A3 Transilvania, l-au depistat, astăzi, în jurul orei 11.25, pe un tânăr de 37 ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă, informează Poliția Română.

Tânărul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar la km. 15+500, pe sensul de mers Gilău – Turda, conducând cu o viteză de 238 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei.
Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliția Rutieră atrage atenția că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă! Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: