Gigi Becali are continuitate pe piața transferurilor în această iarnă. Luni, latifundiarul din Pipera a reușit să-i obțină semnătura lui Adrian Stoian (27 de ani), cel care în ultimul deceniu a evoluat doar în Italia, atât în Serie A, cât și în Serie B, acolo unde mijlocașul de bandă format la Școala de Fotbal „Gică Popescu” a jucat la echipe precum AS Roma, Pescara, Bari, Chievo, Genoa și Crotone.

 

Însă, din lotul lui Mihai Teja ar putea dispărea cel mai valoros atacant, francezul Harlem Gnohere. „Bizonul”, golgheterul lui FCSB, cu 11 goluri în acest sezon, s-a accidentat, ieri, în cantonamentul „roș-albaștrilor” din Marbella, dar poate părăsi vicecampioana Ligii 1 pentru un eventual transfer în Premier League sau în La Liga.

 

Agentul lui Fortes dezminte

Conform FootMercato, vârful în vârstă de 30 de ani este dorit de Wolverhampton și Villareal, cluburi ce au trimis deja oferte concrete FCSB-ului. Tot în această pauză de iarnă, Gigi Becali a mai întărit ofensiva și cu Florentin Matei (25 de ani), jucător care a mai trecut pe la trupa lui Becali, în urmă cu 8 ani, dar dat afară după ce a fost criticat de patronul „roș-albaștrilor”. Acum, miza cea mare a latifundiarului din Pipera o reprezintă atacantul portughez care face ravagii la Gaz Metan Mediaș în acest sezon, Carlos Fortes (23 de ani). Tot luni, Becali a anunțat că Fortes este al FCSB-ului, lucru confirmat și de antrenorul Gazului, Edi Iordănescu: „Este adevărat, am ajuns la un acord pentru un împrumut până în vară cu opțiunea unui transfer definitiv”.

 

Îl cumpără doar dacă slăbește

Însă, mutarea lusitanului a picat la fel de repede. În ciuda anunțului transferului făcut de Gigi Becali, Pedro Torrao, impresarul lui Carlos Fortes, a dezmințit informația. Mai mult, agentul lusitanului invocă în calea mutării lipsa de respect a „roş-albaştrilor” la adresa jucătorului său, după ce Becali a anunțat că îl împrumută pe Fortes până în vară și îl va transfera numai dacă atacantul va reuși să slăbească cinci kilograme. „Haideți să terminăm cu povestea asta vizavi de transferul făcut al lui Fortes la Steaua fiindcă vorbim aproape de o misiune imposibilă în acest moment. El e la Mediaş, se antrenează. Gaz Metan e în Turcia, iar situaţia nu e convenabilă şi corectă. În primul rând, trebuie să rezolvăm problema cu Gaz Metan. E doar o poveste că el s-a înțeles cu Steaua. Nici eu, nici jucătorul pe care-l reprezint n-am vorbit cu cineva de la Steaua. Cel mai dureros și lipsit de respect e că s-a vorbit despre el că e gras. Se ştie foarte bine cine a vorbit de la Steaua despre acest lucru. De aceea spun că în acest moment transferul e imposibil”, a declarat Pedro Torrao pentru GSP.ro.

 

Te-ar putea interesa și: