Violențe în plină stradă între trei elevi. O fată a scos cuțitul și s-a năpustit asupra lui

Violențe în plină stradă între trei elevi. O fată a scos cuțitul și s-a năpustit asupra lui sursa: arhivă EVZ

O elevă în vârstă de 17 ani și-a ieșit din minți în timpul unui scandal petrecut miercuri, la Timișoara, a scos cuțitul și a înjunghiat un băiat.

UPDATE: Cei doi adolescenți agresori au fost identificați și ridicați de poliție chiar de la ore. Imediat după agresiune, ei plecaseră la școală.

Este vorba despre un băiat și o fată în vârstă de 16 ani, elevi la un liceu din Timișoara. Ei au fost găsiți în baza declarațiilor martorilor. Martorii au spus că cei doi băieți s-ar fi certat, iar la un moment dat, fata - iubita celuilalt agresor - l-ar fi înjunghiat pe adolescentul de 17 ani.

Poliția a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe. Cei doi adolescenți sunt acum la audieri.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost vorba despre un conflict spontan, care a dus la rănirea unui adolescent

Un conflict violent a avut loc miercuri dimineață, la Timișoara, între trei elevi. Evenimentul s-a petrecut chiar în centrul orașului de pe Bega, acolo unde două fete și un băiat, în vârstă de 17 ani, au început să se certe. Tânăra a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe unul dintre băieți, apoi a fugit. Ea este căutată de polițiști. De asemenea, este căutat și elevul care se afla împreună cu victima și cu agresorul.

Polițiștii o caută pe agresoare, dar și pe fata care a fost martor la conflictul spontan de la Timișoara

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul de Copii din Timișoara, după cum anunță Antena 3.

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost efectuat miercuri dimineaţă, atunci când o persoană semnala că trei tineri se ceartă în jurul pieţei de flori. De asemenea, persoana respectivă a anunţat şi că un tânăr este rănit.

Victima nu este în stare gravă și poate că coopereze cu medicii și polițiștii

La locul incidentului a venit o ambulanţă SMURD, iar băiatul înjunghiat în zona pieptului a fost dus de urgență la Spitalul de Copiii din Timișoara. Medicii au transmis că minorul se află în afara oricărui pericol, este conştient şi poate să coopereze.